4   3   2   1  

Portfolio

Attention heeft in de afgelopen jaren voor diverse bedrijven ontwerpen en layouts gemaakt. Hieronder een selectie van opdrachten. Voor een compleet overzicht: maak een vrijblijvende afspraak en we komen langs om ons werk te presenteren en toe te lichten.

Verpakkingssticker Disney: Winny the Pooh collectie

Om grote dozen met artikelen van verschillende collectie uit elkaar te houden bedacht Attention een sticker volgens huisstijl van Disney Europe.

Deze sticker is voor Silly Pooh lime (groen).

De gehele textielcollectie is naast 9 andere collecties jaarlijks te bewonderen op de internationale beurs in Keulen: Kind und Jugend. Dit jaar wordt het gehouden op 13 t/m 16 september in de Kölner Messe.

Huisstijl Bea Virtueel Office: laptopsticker

Voor Bea’s Virtueel Office verzorgde Attention promotiemateriaal: visitekaartje, briefpapier, enveloppen en een laptopsticker. In opdracht van Bea’s Virtueel Office worden ook opdrachten voor derden gedaan, zoals logobanners voor beursen en digitale beeldbewerking voor website en nieuwsbriefgebruik.

Leren en Werken Flevoland Scholingsvoucher

Voor de stichting Leren en Werken Flevoland maakte Attention diverse promotiemiddelen. Deze Banner en bijgehorende folders, tegoedbon en vouchers werden gemaakt voor de themadag in theater Agora in Lelystad. Advertenties in kranten en onderdelen voor de website werden door Attention van ontwerp en layout voorzien.

Drieluik brochure PIM

Voor PIM (Project- en Idee ontwikkeling met Maatschappelijke waarden) maakte Attention een eigen huisstijl: logo, visitekaartjes, brochures, drieluikfolder, stickers en een stappenplan, etc..

1 2 3 4 5